tisdag 28 december 2010

2.5.2009 20:06:23 JIK-TuWe 5-0

Förhoppningarna bland den ovanligt stora publiken på att få se storartad underhållning var små då Klen-Viktor var annorstädes och byggde på sin Von Anka lika förmögenhet och Gamle Gubben Greiff var i säkert förvar på bänken, således var det bara ett rejält kramp anfall av Kaptén Alén att hoppas på.

De låga förväntningarna överträffas dock med råge när Kim slår in 1-0 i den 30minuten på sin andra chans (den första var bättre men han glömde skjuta) och Snabb-Lukas blockerar målvaktens rensning i stolpen och lägger in returen på öppet knappt 5min senare.

Andra halvlek fortsätter i samma takt och Lukas gör ett "Lukas" mål (långboll-meep-meep-vroom-mål) i 50minuten och Kim gör sitt andra för dagen inte så långt senare. Detta var inte tillräckligt snyggt dock och han blir genast utbytt som straff. Dunder-Linus fastställer slutresultatet till 5-0 vilket får Ordförande-Gunnar att skaka huvudet i förtvivlan då han lovat "Keegan" icke mindre än 2 korv med bröd vid 5-0 seger. Håll utkik efter varslade arbetare på gardinfabriken.

I övrigt lyckades Björken dra på sej kramp (i armen får man förmoda då han bara stått stilla och pekat hela matchen) och själv funderar jag på att lämna in protest och krav på omspel då TuWe hade sitt laguppställningspapper i oordning.