tisdag 28 december 2010

7.5.2009 10:37:19 EIK-JIK 2-4 aet

Eckerö tog emot på en jämn och fin Solvallen och fick genast en straff innan matchen ens börjat (handikapp). Basse "Carl Robinson" Haglund slog in den med viss möda och EIK ledde med 1-0 vid avspark.

Efter bara några minuter gav sej Lillen på en stackars försvarslös John Hillander med näbbar och klor och skulle förståss åka ut (som vanligt) men domarn och linjemannen hade lite svårt att skilja den vältränade, långe Eckeröpågen från den korta lönnfeta Jomalabon och visade ut Hillander. Jomala hade matchen under ganska god kontroll, Fredrik sköt in sej och sköt in sej och sköt in sej, Kaptén Alén blev ständigt frånsprungen av en 100 årig norrman (nej inte Greiff han är Dansk) och Lillen borde fått sitt andra röda kort efter att ha slagit ner Småroos (som inte hade tid att känna om han verkligen hade ont ty han var för upptagen med att filma). Smeden klappade in 1-1 så småning om och i andra halvlek ökade JIK på till 2-1. Simon Jansson filmade dock till sej en oförtjänt frispark som han själv skulle satt imål om inte Stocken kommit ångande och stulit målet. Lillen blev slutligen utvisad efter en ful tackling på mittplanen och han fick vad som borde varit hans tredje röda i matchen. Han accepterade genast domslutet, bad om ursäkt och gick och duschade.

2-2 efter full tid och förlängning

Efter att Fredrik i andra halvlek skjutit över från exakt 0 cm kände han sej färdig övad och satte en balja och såsmåning om kunde JIK även göra ett fjärde mål.

I övrigt så var det mycket filmande från Eckerös sida där båda Simon Jansson (tacklad av Gurra visserligen) och framför allt Småroos lade sej i tid och otid (jag rörde knappt hans knä med dubbarna).
Kamal lät som Bengt Fritjofsson när han talade med domaren -Jag rrrörrde honom inte med tacklingen. FYRRRA SOLARRRRR!!!!
Smeden hade bråttom hem till CL och fejkade skada och Blompa styrde mittfältet som om han var 25 igen.

Andras kommentarer

Vi har kommigt överens att inte kalla honom Plutten i offentliga sammanhang, endast i bastun. (8.5.2009 17:59:19)
Danka - - 79.133.12.118
Ditt svar på kommentaren:

... någon kallades för "Butte" på planen...`:D (7.5.2009 13:56:20)
- - 79.133.17.200

Frdrik råkade även göra fjärde av bara farten han kan ju omöjligt mer missa. Roger och jag diskuterade före matchen att det blir ju knappast som förnstora tider när riktiga karlarna spelade och boxades till man inte fick vara kvar på planen mera. Men se ni kan ni också 2 röda var inte tokigt. Dessutom anser jag att herr Grönholm hade varit välförtjänt av att få se ett till gult och sedermera rött efter Småroos "filmning" det var verkligen synd att du inte hade skruvdobbarna med bomärket i för då hade han haft 11 stycken vid knät, se du missade lite med vänstra bakdubben. (7.5.2009 13:37:02)